30. kesäkuuta 2014

Hankintoja

Kuten aiemmin olen kertonut, olen lankalaihiksella tämän vuoden. Lankalaihis ei estä muiden neulomistarvikkeiden hankkimista, niinpä olen tehnyt erilaisia hankintoja viime päivinä. Ensinnäkin Huuto.netistä ja Tori.fistä hankin vyyhdinpuut ja kerijälaitteen. Toiseksi täydensin puikkokokoelmaa parilla pyöröpuikolla, kaapelilla ja kaapelin jatkokappaleilla. Lisäksi ostin silmukkamerkkejä ja neuleiden pingotustarvikkeita eli alustan ja pingotusraudat. Nämä hankinnat tein Lankaideasta.



Hyvin toimii vyyhdinpuut ja kerijälaite. Noin hienon kerän sain, kun testailin niitä. Kolmannessa kuvassa on tuloillaan Raitahullaannus-huivi Nallesta ja Noron Silk Garden Sock -langasta.

Alla jo talvella neulomani kauluri, johon sain viimein ommeltua napit. Nappien ompelu viipyi, koska minulla ei aluksi ollut sopivaa neulaa. Neulaan tarvitsee siten ison silmän, että langan saa siitä läpi, mutta toisaalta ohuen neulan, että se menee napin rei'ästä läpi. Tässä nyt valmiina ja tätähän voi napittaa eri tavoin, kuten Raverlyn kuvista voi katsoa. Sieltä löytyy myös ohje. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti