12. helmikuuta 2014

Salaisia sukkia ja laihista

Tartuin tässä jokunen viikko sitten haasteeseen ja ryhdyin tekemään Salaisia sukkia, joihin paljastettiin ohjetta osa kerrallaan täällä. Salaisiin sukkiin upposi varsin hyvä läjä jämälankoja, mutta kyllä langanpäissäkin oli sitten päättelemistä.Sukkia tehdessä tuli harjoitelluksi monta kirjo- ja pitsineulekuviota. Niitä varmasti voin myöhemminkin hyödyntää.

Salaiset sukat -tempauksessa on toivottu ja sovittu, että kuvia valmiista salaisista sukista julkaistaan aikaisintaan 12.2.2014.  Niinpä tässä minun salaiset sukkani.


Lankana oli ohjeessa Nalle ja sitä peräti yhdeksää eri väriä. Itse keräsin yhteen sointuvia jämälankoja kopastani kuutta eri laatua. Osa oli Nallea, osa Suomalaista sukkalankaa, pieni jämä Austermann steppiä ja valkoinen mitä lie, en tiedä. 

Huomasin tässä, että päivittämättä on jäänyt edellinen aikaansaannokseni. Kauluri ja baretti Zitron Nimbus -langasta. Aivan ihanan pehmeää lankaa. Ei taatusti kaulallakaan kutita. Saa nähdä tuleeko tälle talvelle sellaisia pakkasia, jotta näitä pääsee käyttämään. Ohjeen barettiin löysin Craftsystä ja kauluriin Raverlystä. Kaulurista puuttuu vielä napit.
Lankalaihis-haasteessa taisin luvata 3 kilon pienennystä lankavarastooni. Näiden neulomusten myötä varastoni pieneni 161 g + 148 g = 309 g. Jäljellä 3000 - 309 g = 2691 g laihista. Onneksi aikaa on vielä kymmenisen kuukautta. Jos laidutan lankavarastoani 300 gramman kuukausitahdilla, olen kymmenessä kuukaudessa pienentänyt varastoani tuon 3000 grammaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti