28. heinäkuuta 2014

Kauluri Nepalista

Kauluri Nepalista siis, Dropsin Nepal-langasta, valmistui tänään. Alun perin aioin tehdä Garnstudion Cappuchino-kaulurin, mutta millään en onnistunut patenttineuleesta saamaan aikaan ohjeen kuvan näköistä jälkeä. Kaiketi sen ei pitäisi olla vaikea, mutta ei onnistunut vaikka 4-5 kertaa aloitin homman alusta. 

Niinpä luovutin Cappuchino-kaulurin kanssa ja otin Garnstudiosta samalle langalle sopivan pitsikauluriohjeen. Ohje tähän kauluriin on täällä. Tein kaulurin ohjetta suuremmilla puikoilla eli 6 mm pyöröillä. Tästä johtuen siitä tuli "laajempi" eikä 150 g lankaa riittänyt kaikkiin ohjeen mukaisiin kerroksiin. Jätin kaulurin siksi hieman matalammaksi ja koska se on laajempi sen saa juuri ja juuri kaksi kertaa kaulan ympäri. Lankaa kului 150 g eikä aloitus ja lopetushännäksi jäänyt kuin 10 cm pätkä. Varsin tarkkaa työtä siis.


Tämän viikon olen kahden pojan kanssa mökillä, jolloin minulla on enemmän aikaa paneutua neulomisiin. Tavoitteena on saada loput tai mahdollisimman monta KyJy2014 työtä aluilleen. Kauluri oli minun kuudes valmistunut KyJy2014 työni. Hyvä hyvä. 

Lankalaihiskin taas eteni 150 grammalla ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti