3. marraskuuta 2013

Raitageneraattori ja syyspuuhia

Pitkästä aikaa pääsin blogiani päivittämään... Viime aikoina on joitakin töitä valmistunut. Nyt on aika esitellä ne. Joskus ostaessani 7-veikan Linnut langoista Papukaijaa, ajattelins en olevan hauskan raidallinen. Myöhemmin lankavarastoja penkoessani ihmettelin, miksi olen hankkinut noin hirvittävän raidallista lankaa. Kerällä lanka tuntui olevan suorastaan sekasortoisen kirjava. Nyt päätin sitten kuitenkin kokeilla lankaa ja neuloin siitä perussukat pienelle tytölle ja ihan hauskat sukat niistä mielestäni kuitenkin tuli.

Papukaijaraidat valmistuivat loopaten varresta varpaisiin numeron 4 kantikkaialla puikoilla. Sukat menevät lahjaksi.

Hauskaa apinasukkaa pukkasi KyJy2013 työnäni. Apinaohje löytyi Novitan sivuilta. Raidoituksen avuksi löysin hauskan raitageneraattorin. Se toimii apuvälineenä, jos haluaa raidoitusta muuten kuin perinteisin tasaraidoin. Nämä sukat myös neuloin mabic loopilla varresta varpaisiin. Lankoin käytin 7-veikan jämiä.

 Tänä viikonloppuna valmistuivat KyJy2013 työnäni aloitetut Usva-lapaset. Hauska ja helppo malli tehdä. Ensi kertaa sain peukalostakin kohtuullisen siistin. Näissä lapasissa ei varmasti jää ranteet paljaiksi. Ohje löytyy Novintan lehdestä kevät 2013.

Viikonloppu sujui näissä maisemissa ja tunnelmissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti